U.S. Department of Agriculture
2021
KULINARNE ODKRYCIA AMERYKI – PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Iwona Niemczewska przedstawia: łosoś, homar i ryż
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Jarek WALCZYK przedstawia: batat, mintaj i homar
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Jarosław UŚCIŃSKI oraz wołowina, łosoś, ryż, cieciorka i soczewica
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Bogdan GAŁĄZKA przedstawia: łosoś i batat
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Adam CHRZĄSTOWSKI przedstawia: wołowina – part one
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Adam CHRZĄSTOWSKI przedstawia: wołowina – part two
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Agata WOJDA przedstawia: homar i batat
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Zuzanna SKOCZEK przedstawia: ciecierzyca i soczewica
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Adrian KIERSNOWSKI przedstawia: wołowina, łosoś i batat
Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Bartosz PETER przedstawia: mintaj, homar i batat
Kulinarne Odkrycia Ameryki: szef Paweł SALAMON przedstawia: łosoś, homar i batat
KONKURS DLA MŁODYCH KUCHARZY „KULINARNE ODKRYCIA AMERYKI”
2022
LET’S ALL GRILL
Let’s All Grillw Restauracji Moonsfera (Warszawa, czerwiec 2022)
DelicioUS!
DelicioUS! w Winotece Krakowskiej (Kraków, sierpień 2022)
DelicioUS! w Musze w Kieliszku (Łódź, wrzesień 2022)
2023
KULINARNE ODKRYCIA AMERYKI – „Great American Event”
podczas EUROGASTRO marzec 2023, Warszawa
LET’S ALL GRILL
Let’s All Grillw Restauracji Moonsfera (Warszawa, maj 2023)
PARTNERZY WYDARZEŃ: