U.S. Department of Agriculture

2021

KULINARNE ODKRYCIA AMERYKI – PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Iwona Niemczewska przedstawia: łosoś, homar i ryż

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Jarek WALCZYK przedstawia: batat, mintaj i homar

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Jarosław UŚCIŃSKI oraz wołowina, łosoś, ryż, cieciorka i soczewica

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Bogdan GAŁĄZKA przedstawia: łosoś i batat

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Adam CHRZĄSTOWSKI przedstawia: wołowina – part one

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Adam CHRZĄSTOWSKI przedstawia: wołowina – part two

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Agata WOJDA przedstawia: homar i batat

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Zuzanna SKOCZEK przedstawia: ciecierzyca i soczewica

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Adrian KIERSNOWSKI przedstawia: wołowina, łosoś i batat

Kulinarne Odkrycia Ameryki:
szef Bartosz PETER przedstawia: mintaj, homar i batat

Kulinarne Odkrycia Ameryki: szef Paweł SALAMON przedstawia: łosoś, homar i batat

KONKURS DLA MŁODYCH KUCHARZY „KULINARNE ODKRYCIA AMERYKI”

2022

LET’S ALL GRILL

Let’s All Grillw Restauracji Moonsfera (Warszawa, czerwiec 2022)

DelicioUS!

DelicioUS! w Winotece Krakowskiej (Kraków, sierpień 2022)

DelicioUS! w Musze w Kieliszku (Łódź, wrzesień 2022)

2023

KULINARNE ODKRYCIA AMERYKI – „Great American Event”
podczas EUROGASTRO marzec 2023, Warszawa

LET’S ALL GRILL

Let’s All Grillw Restauracji Moonsfera (Warszawa, maj 2023)

PARTNERZY WYDARZEŃ: