o nas kursy dla firm karty CV enoturystyka wydarzenia czytelnia informator

SZKOLENIA DLA FIRM
• Komentowane
  degustacje win

• Degustacje na opak
• Komentowane kolacje
• Indywidualne szkolenia
  winiarskie

• Wyjazdy z winem w tle

KURSY WIEDZY O WINIE
• ENO 1W - info, program
Zgłoś się na kurs
Regulamin ENO1

• ENO 2 - info
Regulamin ENO2/ENO3/ENO4

Archiwum kursów

Numer konta
   bankowego


KURS W PREZENCIE

NAJBLIŻSZE KURSY PODSTAWOWE
WARSZAWA WARSZAWA
• 14/15 maja 2016 rezerwuj
wolne miejsca: 10
OFERTA dla FIRM


INDYWIDUALNE SZKOLENIA WINIARSKIE



Przeznaczone dla członków rządu, prezesów, obcokrajowców, celebrytów oraz indywidualistów.

Szkolenia krojone na miarę; miejsce, program, czas i ilość osób dowolne, jedynie przy doborze win zastrzegamy sobie prawo weta.

Program spotkań może być zbliżony do kursu eno1 lub lżejszy, mniej akademicki (komentowana degustacja win)








Szkolenia w języku polskim, angielskim, francuskim, włoskim i niemieckim.

Czas: do ustalenia
Miejsce: do ustalenia
Cena: do ustalenia


Informacje szczegółowe:
piotr@collegiumvini.pl
GSM (+48 602) 727 509

Informacje o Collegium Vini

Coll. Vini promuje kulturę wina w Polsce, prowadzi szkolenia z zakresu wiedzy o winie, organizuje wyjazdy enoturystyczne oraz współpracuje z instytucjami i organizacjami zagranicznymi.
Coll. Vini nie zajmuje się sprzedażą wina ani nie promuje marek.


ZOBACZ WIĘCEJ:

» Komentowane degustacje win
Jeden wieczór lub cykl spotkań. Od krótkiego wstępu do degustacji do kilkugodzinnej podróży przez regiony, odmiany, rodzaje, roczniki i style. Degustacje pionowe i poziome, prowadzone przez wykładowców Coll. Vini, krytyków winiarskich i dziennikarzy piszących o winie. Przeznaczone dla grup od kilku do kilkuset osób...


» Degustacje na opak
Degustacja na opak jest przeznaczona dla osób znających się na winie (lub uważających się za takie).
Zazwyczaj najpierw próbuje się wino, a potem zapisuje spostrzeżenia...


» Komentowane kolacje
Wbrew pozorom nie jest tak łatwo dobrać wina do potrawy, bo nigdy nie wiadomo czy kucharz nie przesadza np. z majerankiem....


» Wyjazdy z winem w tle
Wizyty w winiarniach (piwnicach, lochach, podziemiach zamków),spotkania z producentami, smaki lokalnej kuchni, zabytki i inne atrakcje...

powrót do strony głównej